Select your Top Menu from wp menus

Parlamentul se va întruni săptămâna viitoare pentru a dezbate cazul omorului din 23 decembrie. VIDEO

Parlamentul se va întruni săptămâna viitoare pentru a dezbate cazul omorului din 23 decembrie. Despre aceasta au declarat reprezantanţii partidelor de guvernământ , după şedinţa cu uşile închise a Alianţei pentru Integrare Europeană.
Pentru investigarea cazului va fi creată şi o comisie parlamentară specială.
Liderul democrat Marian Lupu a declarat după şedinţă că între componentele alianţei nu există divergenţe în acest caz. Marian Lupu, a spus jurnaliștilor că a aflat despre incidentul de la Fălești din presă și nu a fost sunat de procurorul general, Valeriu Zubco Liderul liberal –democart Vlad Filat a declarat că insistă în continuare ca Procurorul General, Valriu Zubco să îşi prezinte demisia şi că dacă acest lucru nu se va întampla atunci se va interveni în parlament cu propunerea demiterii lui Zubco.
Deoarece liderul PL, Mihai Ghimpu nu a participat la această şediinţă, fiind în vacanţă, un alt reprezentant al PL Valeriu Hadârcă, a făcut declaraţii pentru jurnalişti. Acesta şi-a exprimat regretul pentru cele întamplate dar şi pentru faptul că acest incident a fost mediatizat de unii politicieni şi insituţii mass-media.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentul-se-va-intruni-saptamana-viitoare-pentru-a-dezbate-cazul-omorului-din-23-decembrie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19