Select your Top Menu from wp menus

Parlamentul se convoacă în ședință specială

Deputații se convoacă într-o ședință specială joi, 21 septembrie, pentru a examina repetat proiectele legilor returnate în legislativ de președintele Igor Dodon. Despre aceasta a comunicat președintele Parlamentului, Andrian Candu, după ședința tradițională de la sediul PDM, transmite IPN.

Șeful statului nu a promulgat legea privind energetica, legea tichetelor de masă, reforma Academiei de Științe, legea cu privire la combaterea terorismului. „Considerăm că este inadmisibil ca cetățenii să fie privați de anumite beneficii care aduc aceste legi, or anumite categorii profesionale să nu poată funcționa din cauza că președintele Dodon are anumite interese sau are anumite orgolii. Egoismul său nu trebuie să afecteze soarta sau viața cetățenilor”, a declarat Andrian Candu.

Nepromulgarea legilor respective implică bani și timp pierdut și împiedică implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și reformele de pe agenda Guvernului, a mai spus președintele legislativului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentul-se-convoaca-in-sedinta-speciala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19