Select your Top Menu from wp menus

Parlamentul își vinde proprietățile

Intreprinderea de Stat de alimentație publică Cafeneaua Aparatului Parlamentului, Instituția publică ”Baza auto a Parlamentului” și Instituția publică „Direcția pentru deservirea Parlamentului” vor fi lichidate.

Un proiect de decizie în acest sens a fost adoptat ieri de Legislativ.

Biroul permanent al Parlamentului va institui în scurt timp Comisiile de lichidare.

Speakerul Marian Lupu, a precizat că Parlamentul are nevoie de bani de aceea a decis să scoată la privatizare aceste clădiri. De asemenea, vor fi scoase la licitație circa 40 de unități de transport, care aparțin Parlamentului.

Comuniștii s-au arătat indignați de decizia deputaților din AIE și afirmă că aceștia au interese personale în vânzarea bunurilor Parlamentului.

”Deja știm unde vor merge mașinile din garajul Parlamentului – la reprezentanțele teritoriale ale unor partide parlamentare”, acuză deputatul Alexandru Petkov.

Comuniștii mai spun că garajul cu patru nivele al Parlamentului, va fi cumpărat de o structură controlată de prim-vicepreședintele Legislativului, Vlad Plahotniuc.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin a declarat de câteva ori că AIE încearcă să privatizeze tot ce mai este prețios în Republica Moldova.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentul-isi-vinde-proprietatile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19