Select your Top Menu from wp menus

Parlamentul a aprobat încetarea mandatului Cristinei Țărnă

Parlamentul a luat act de hotărârea de încetare a mandatului de director adjunct al Centrului Național Anticorupție în baza cererii depuse de Cristina Țărnă, transmite IPN.

Cu votul majorității deputaților prezenți în plenul Parlamentului, proiectul de încetare a mandatului a fost adoptat. Hotărârea intră în vigoare la data adoptării.

Cristina Țărnă a fost numită în funcția de vicedirector în noiembrie 2013.

„Consider că reformele anunțate și demarate în domeniul anticorupție reduc substanțial din politicile promovate cu expertiza CNA și implicarea mea în ultimii ani, fiind vorba de mai multe legi și politici care abia încep să fie puse în aplicare. În situația creată, în care viziunile pe care le împărtășesc nu sunt compatibile cu viziunile anunțate, nu văd rostul să rămân în această funcție. Țin să infirm speculațiile legate de interesul meu de a candida pentru alte funcții publice (ANI, ARBI) sau de a mă implica în activitate politică. Pentru moment, unicele mele intenții profesionale sunt legate de revenirea la activitatea de consultanță națională și internațională în domeniul de integritate și anticorupție”, a scris Cristina Țărnă, într-o postare pe o rețea de socializare, după ce și-a anunțat demisia.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentul-a-aprobat-incetarea-mandatului-cristinei-tarna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19