Select your Top Menu from wp menus

Parlamentul a adoptat majorarea sumei indemnizațiilor de îngrijire a copilului

Parlamentul a adoptat majorarea sumei indemnizațiilor de îngrijire a copilului, informează MOLDPRES.

Potrivit documentului, „suma indemnizației lunare pentru îngrijirea copilului, pînă la vîrsta de 1,5 ani pentru părinții neasigurați va creşte, începînd cu 1 august curent, de la 440 la 540 lei”.

„Totodată, se va majora și plafonul minim al indemnizației pentru îngrijirea copilului, pînă la vîrsta de 3 ani pentru părinții asigurați de la 440 la 540 lei”, se specifică în nota informativă a legii.

Mijloacele suplimentare necesare pentru implementarea acestei majorări au fost identificate în cadrul examinării Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2016.

De prestațiile sociale majorate vor beneficia circa 40 000 de persoane


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentul-a-adoptat-majorarea-sumei-indemnizatiilor-de-ingrijire-a-copilului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19