Select your Top Menu from wp menus

Parlamentele Republicii Moldova și României se vor reuni sâmbătă la Chișinău și vor adopta o declarație comună

O ședință comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României va avea loc sâmbătă, la Chișinău, la finalul căreia cele două legislative de pe ambele maluri ale Prutului vor adopta o declarație comună.

Potrivit CaleaEuropeana.ro, Parlamentul de la București va fi reprezentat de președintele Senatului, Florin Cîțu, de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, de liderii de grup, de șefii de comisii și parlamentari de la toate partidele politice parlamentare.

Organizarea acestei reuniuni a fost anunțată pe 6 iunie în cadrul conferinței de presă comune susținute de președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și de președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Marcel Ciolacu, aflat în vizită la Chișinău.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentele-republicii-moldova-si-romaniei-se-vor-reuni-sambata-la-chisinau-si-vor-adopta-o-declaratie-comuna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19