Select your Top Menu from wp menus

PARLAMENTARE/ Candidații din Orhei de pe listele concurenților electorali, depuse azi la CEC

Trei formațiuni politice au depus astăzi lista candidaților pentru funcția de deputat la Comisia Electorală Centrală. Este vorba de blocul electoral ACUM și partidele democrat și cel al socialiștilor.
Doi din cei trei concurenți electorali au inclus în listă persoane din Orhei. Pe locul 48 al listei ACUM figurează Mariana Cușnir. Potrivit documentului depus la CEC, Mariana Cușnir este juristă și activează în calitate de agent comercial la o companie cu capital străin.
Pe lista PD pe locul 43 este inclus Pavel Ianeț, consilier al directorului Agenției Servicii Publice, iar pe locul 50 – Serafim Rogati, care este director al Centrului de Poștă Orhei.
Socialiștii nu au inclus în lista lor nici un orheian.
Amintim că alegerile din 24 februarie 2019 se vor desfășura în premieră potrivit sistemului electoral mixt. Acesta prevede că 50 de deputați sunt aleși pe lista de partid în circumscripția națională, iar 51 de deputați în circumscripții uninominale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parlamentare-candidatii-din-orhei-de-pe-listele-concurentilor-electorali-depuse-azi-la-cec/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19