Select your Top Menu from wp menus

Paris Jackson: ”Am înțeles de ce tata ne obliga să purtăm măști”

Paris Jackson, fiica regretatului megastar american , a declarat într-un interviu televizat cu Oprah Winfrey, că tatăl său o obliga atât pe ea cât și pe frații ei să poarte măşti pentru a le permite să aibă o copilărie normală.
Paris Jackson, în vârstă de 13 ani, a dezvăluit faptul că atunci când era mai mică nu înţelegea prea bine motivul pentru care ea şi fraţii ei, Prince şi Blanket, erau obligaţi să poarte măşti.
„Eram cu adevărat confuză. Nu ştiam de ce trebuia să port o mască. Dar acum înţeleg motivul pentru care tatăl meu voia să ne acoperim feţele. Cu acele măşti, când ieşeam fără el, nimeni nu putea să ne recunoască.Tata ne spunea că, atunci când el era mic, nu a avut cu adevărat o copilărie. Era mereu obligat să stea în studiourile de înregistrări, să cânte, în timp ce alţi copii se jucau afară. Voia ca noi să avem parte de o copilărie normală”, a adăugat Paris Jackson.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii cu propofol.

sursa:  Libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/paris-jackson-am-inteles-de-ce-tata-ne-obliga-sa-purtam-masti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19