Select your Top Menu from wp menus

PARCARE de BICICLETE la liceul “Onisifor Ghibu”, de la foşti elevi/FOTO

Spre sfarsitul lunii octombrie, liceul “Onisifor Ghibu” din Orhei a avut parte de cateva evenimente, doua dintre care devenite deja traditionale si unul mai inedit.
In ultima zi a lui Brumarel, la liceu a fost organizat Balul Bobocilor din clasele a 10-cea. Asta, dupa ce in ajun, in aceeasi sala de festivitati, a fost marcat Halloween-ul. Ambele festivitati sunt deja traditionale pentru aceasta institutie de invatamant.
In schimb, cel de-al treilea eveniment, care a avut loc cu doar cateva zile mai inainte, este inedit: in curtea liceului a fost amenajata o parcare pentru biciclete.
Potrivit profesoarei Angela Goma-Trubceac, parcarea este o binefacere din partea promotiei…

mai multe pe Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/parcare-de-biciclete-la-liceul-onisifor-ghibu-de-la-fosti-elevifoto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19