Select your Top Menu from wp menus

PANICĂ în Rusia. Pungi cu sânge infectat cu HEPATITĂ şi SIFILIS furate

Douăzeci de pungi cu sânge infectat cu virusul hepatitei B şi sifilis au fost furate în regiunea rusă Vladimir (situată la nord-est de Moscova), anunţă poliţia locală, scrie Mediafax.

Perfuziile, conţinând fiecare 200 de mililitri de sânge contaminat, urmau să fie transportate la un institut de cercetări din Nijni-Novgorod (Volga).

Perfuziile au fost furate în timpul transportării, la frontiera dintre regiunile Vladimir şi Nijni-Novgorod.

„Hoţii au profitat de o pauză a şoferului pentru a deschide maşina şi a fura lada frigorifică în care erau pungile cu sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/panica-in-rusia-pungi-cu-sange-infectat-cu-hepatita-si-sifilis-furate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19