Select your Top Menu from wp menus

Până la sfarşitul anului viitor, 2013, 3 sate din preajma Orheiului vor avea reţele de apeduct şi canalizare.

Până la sfarşitul anului viitor, 2013, 3 sate din preajma Orheiului vor avea reţele de apeduct şi canalizare.
Contractul de efectuare a lucrărilor de extindere a retelelor din oras spre acele 3 localitati satesti a fost semnat la sfarşitul săptămanii trecute. Pe de o parte,documentul a fost semnat de catre SA Regia Apă-Canal Orhei şi, pe de alta parte, de catre compania-castigatoare a concursului pentru efectuarea lucrarilor respective. In total la concurs au participat 7 intreprinderi.
Şeful Regiei Apa Canal-Orhei, Mihai Chiperi a menţionat ca extinderea reţelelor de canalizare catre localităţile Selişte, Lucaşeuca şi Step-Soci. are loc în cadrul unui proiect mai amplu care prevede construcţia reţelelor de canalizare, a sistemului de alimentare cu apă si reabilitarea a peste 7 km de conducte magistrale.
Toate aceste lucrări sunt finanţate din surse externe , iar valoarea totala a lucrărilor se ridica la peste 6 mln de euro.
Pentru extinderea reţelelor de alimentare cu apă în cele 3 sate din preajma Orheiului sunt prevăzute peste 667 de mii de euro. Lucrarile urmeaza să înceapa în această săptămână şi să fie finalizate în luna decembrie 2013.

  • semnare 4
  • semnare 3
  • semnare 2
  • semnare 1