Select your Top Menu from wp menus

Pana la 25 ani de inchisoare unei liceene, pentru 16 lovituri de cutit

 O elevă în clasa a 12-a la Liceul din Anenii Noi este suspectată că a ucis o pensionară de 75 de ani.

Potrivit MAI , la 25 octombrie curent, eleva în vârstă de 18 ani ar fi omorât o bătrână. Pe corpul victimei au fost depistate 16 tăieturi de cuţit.

Fata a fost arestată pentru 30 de zile. Ea şi-a recunoscut vina şi a declarat procurorilor că era în relaţii foarte bune cu bătrâna, care i-a fost şi profesoară. Ea a mai spus că o vizita zilnic şi o ajuta la treburi prin gospodărie. În acea seară însă, bătrâna i-a dat cu imprumut 500 de lei, a certat-o şi i-a spus să nu mai vină la ea. Înfuriată, fata a pus mâna pe cuţit şi a omorât bătrâna.

Procurorii au dispus efectuarea expertizei psihologico-psihiatrică. Suspecta, in varsta de 18 ani,  riscă până la 25 de ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pana-25-ani-de-inchisoare-pentru-16-lovituri-de-cutit-ale-unei-liceene/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19