Select your Top Menu from wp menus

Paisprezece elevi de la liceul ”Onisifor Ghibu” din Orhei au fost spitalizați cu intoxicație după ce în instituție ar fi fost pulverizată o substanță necunoscută

Paisprezece elevi din cadrul liceului ”Onisifor Ghibu” din Orhei au ajuns cu intoxicații la spital, în amiaza zilei de azi după ce în instituție ar fi fost pulverizată o substanță necunoscută. Potrivit purtătoarei de cuvânt a SR Orhei, Cristina Onilă copiii au vârstele între 13 și 17 ani. Starea copiilor este de gravitate medie. Incidentul a avut loc în jurul orei 12, iar la fața locului au intervenit echipaje ale pompierilor, poliției și asistenței medicale urgente.
Potrivit Dianei Maxim, căpitan în cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, salvatorii au asigurat evecuarea elevilor și cadrelor didactice din clădire și aerisirea acesteia. Substanța pulverizată ar fi în prealabil spray lacrimogen. Incidentul a avut loc în pauza de recreație.
Elena Băetrău, purtătoarea de cuvânt a IP Orhei, a comunicat că angajații instituției investighează circumstanțele cazului.