Select your Top Menu from wp menus

Verificarea formării preţului pâinii la Orhei

Corectitudinea majorarii pretului  painii  de catre unii brutari si aplicarii adaosului comercial este supusa verificarilor. Despre aceasta a declarat presedintele raionului Orhei, Ion Stefarta.

Declaratia a fost facuta in cadrul unei  discutii care a avut loc la  Primaria Orhei . Ştefârţă a spus  că Inspectoratul Fiscal  verifică formarea preţurilor la pâine,  urmărind  ca adaosul comercial să nu depăşească marja legală de 10% la acest produs. Asta, deoarece orheienii  afirma  ca preturile difera in magazine si presupun ca painea e mai scumpa nu doar din cauza producatorilor. Presedintele a mai declarat ca raionul Orhei va primi grau de la stat  si il va repartiza  brutarilor sub forma de imprumut in incercarea de a evita noi scumpiri din cauza insuficientei graului.

Problema scumpirii painii a fost discutata in cadrul unei intalniri cu un grup de locuitori ai orasului joi, 14 februarie.  Intalnuirea care fost organizata de primaria Orhei a inclus, cu precadere, discutii cu primarul orasului Vitalie Colun, despre costurile unor servicii locale. 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/paine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19