Select your Top Menu from wp menus

„OZN-ul” din Marea Baltica ar putea fi o bază nazistă

Specialiştii continua investigarea obiectului straniu, descoprit în august, 2011 pe fundul Mării Baltice. Analizând datele acumulate ,ei au ajuns la concluzia că acesta ar putea fi o bază ultra-secreta a naziştilor, care ar fi echipata cu arme anti-submarin, scrie Daily Mail.
Fostul ofiţer al marinei suedeze Anders Autellus povesteşte că aceasta construcţie cu dimensnile de 60 pe 7,5 metri , are pereţi dubli din beton şi a presupus ca ea putea servi pentru blocarea semnalelor submarinelor engleze şi sovietice din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Anume prin asta s-ar explica faptul ca în apropierea “OZN-ului” încetează să funcţioneze unele dispozitive tehnice.

Stefan Hogeborn, membru al echipei Ocean X Team, care se ocupă de studierea acestei descoperiri este de acord cu argumentele de mai sus :„Obiectul se află chiar pe linia de circulaţie a vaselor maritime.Cel mai probabil este o construcţie imensă din beton”

sursa:Dailymail.co.uk


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ozn-ul-din-marea-baltica-ar-putea-fi-o-baza-nazista/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19