Select your Top Menu from wp menus

OZN „innebunit” dupa un vulcan nipon

Pe 8 septembrie în Japonia şi Canada, locuitorii au filmat nişte obiecte zburătoare.Unul dintre OZN-uri zbura chiar deasupra unui vulcan activ!

Acesta a fost filmat atunci când cobora în coloana de fum eliberată de vulcanul Sakurajima, aflat în sudul Japoniei.

Experţii care au studiat imaginile susţin că nu poate fi vorba despre un avion sau despre un elicopter, pentru că astfel de aparate se mişcă altfel.

Potrivit locuitorilor din zonă, nu este pentru prima dată când OZN-urile îşi fac apariţia deasupra vulcanului. S-ar mai fi întâmplat şi în aprilie, când mai multe OZN-uri ar fi survolat vulcanul.

Un OZN i-a pus pe jar şi pe canadieni. Obiectul a fost filmat de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Ontario. Potrivit Examiner.com, OZN-ul avea o culoare deschisă, zbura în semicercuri şi strălucea.

Bărbatul a apucat să surprindă obiectul pentru câteva secunde cu ajutorul telefonului mobil.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ozn-innebunit-dupa-un-vulcan-nipon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19