Select your Top Menu from wp menus

OZN fotografiat deasupra unui oraş din SUA! Imaginile care au stârnit panică! VIDEO

Un OZN a fost fotografiat, din întâmplare, deasupra unei clădiri istorice situate în oraşul Santee din ţinutul San Diego, Statele Unite ale Americii.
Fotografia a fost realizată pe data de 7 mai a anului curent de Ellen Henry care efectua câteva fotografii pentru un album istoric.

«Mă aflam acolo ca să fac o serie de fotografii cu un hambar care are valoare istorică. Tot timpul cât am făcut fotografii m-am uitat către cer pentru a obţine un cadru mai bun dar nu am observat nimic ciudat», a declarat Ellen, potrivit Huffington Post.

«După ce am făcut pozele am observat obiectul pe care l-am imortalizat», a continuat ea.

Presa locală a anunţat că locaţia folosită de Ellen este survolată deseori de avioane,  însă niciuna dintre autorităţile în măsură sau reprezentanţi ai aeroporturilor din zonă nu au putut da explicaţii cu privire la OZN -ul fotografiat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ozn-fotografiat-deasupra-unui-oras-din-sua-imaginile-care-au-starnit-panica-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19