Select your Top Menu from wp menus

Orheiul rămâne fără încă un conducător – Pavel Verejanu vrea să candideze la alegerile din Bălți

Președintele fracțiunii majoritare din Consiliul Municipal Orhei, Pavel Verejanu,  va canidida pentru funcția de primar al municipiului Bălți.  Candidatura acestuia a fost anunțată astăzi de Partidul Șor într-un comunicat de presa.

Pavel Verejanu este originar din Chișinău și a ajuns la Orhei în timpul campaniei electorale locale de acum 3 ani, devenind consilier din partea MSPR „Ravnopravie’. Acesta este președintele fracțiunii majoritare ”Pentru Orhei” din CM Orhei, iar de la sfârșitul anului trecut este și președintele A.O ”Pentru Orhei” care este utilizată de Ilan Shor şi echipa acestuia pentru finanţarea şi organizarea diverselor acţiuni publice.
Verejanu este a doua candidatură din garnitura conducerii orheiene care și-a anunțat intenția de a participa la alegerile locale anticipate din 20 mai. Anterior,  viceprimara de Orhei,  Reghina Apostolova a fost înregistrată în cursa pentru alegerile primarului de Chișinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheiul-ramane-fara-inca-un-conducator-pavel-verejanu-vrea-sa-candideze-la-alegerile-din-balti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19