Select your Top Menu from wp menus

Orheiul, printre oraşele care va avea secţie de VOT la prezidenţialele din România

Pentru alegerile presedintelui Romaniei, care vor avea loc pe data de 2 noiembrie, in R.Moldova vor fi deschise sectii de votare in 18 orase.
Cetățenii români din partile Orheiului isi vor putea exercita dreptul de electori la una din cele 21 de sectii de votare.

Deocamdata nu este cunoscut localul unde va fi amplasata sectia de votare din Orhei, dar in scrutinele anterioare aceasta era deschisa in incinta Scolii de muzica si era destinata inclusiv alegatorilor de la Rezina, Telenesti si alte localitati invecinate cu Orheiul.

continuarea pe Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheiul-printre-orasele-care-va-avea-sectie-de-vot-la-prezidentialele-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19