Select your Top Menu from wp menus

Orheiul, pe locul patru în republică, după numărul de locuri de muncă vacante aflate la evidența ANOFM

Raionul Orhei are disponibile, conform datelor oficiale, 243 de locuri de muncă vacante. Aceasta îl plasează pe locul patru în republică. Doar în municipiile Chișinău, Bălți și  Florești sunt mai multe locuri de muncă la care ar putea pretinde doritorii:  Chişinău- 2732,  Bălți – 935,  Floreşti -283.

Conform  bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), la sfârșitul lunii martie curent erau în evidenţă 6753locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați .

Pe piața muncii din republică cele mai multe locuri de muncă libere sunt pentru cusătorese, polițiști și lucrători medicali.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheiul-pe-locul-patru-in-republica-dupa-numarul-de-locuri-de-munca-vacante-aflate-la-evidenta-anofm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19