Select your Top Menu from wp menus

Orheiul, GRAŢIAT de intemperie: Un singur COPAC prăbuşit în oraş şi GRINDINĂ în 3 localităţi

Faţă de alte regiuni ale republicii, raionul Orhei a ieşit din intemperia de la sfârşitul săptămânii trecute doar cu o uşoară sperietură. Pompierii de la DSE Orhei au efectuat o singură intervenţie în oraş, din cauza unui copac prăbuşit, iar grindina a lăsat urme în doar trei localităţi săteşti.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un copac s-a prăbuşit peste un bloc locativ din cartierul Nordic al oraşului. Potrivit datelor DSE Orhei, nimeni nu a avut de suferit şi nici pagube materiale nu s-au înregistrat, iar trunchiul şi ramurile copacului au fost îndepărtate de la clădirea cu 5 nivele de pe strada Iachir, nr.5,  după intervenţia unei echipe de pompieri.

Doar trei primării din raion – Bulăieşti, Brăviceni şi Morozeni au comunicat că grindina a afectat culturile agricole din comunele respective. O comisie special creată urmează să plece la faţa locului pentru a evalua pagubele provocate de ploaia torenţială şi vântul puternic din week-endul trecut.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheiul-gratiat-de-intemperie-un-singur-copac-prabusit-in-oras-si-grindina-in-3-localitati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19