Select your Top Menu from wp menus

Orheiul fără curent electric la început de săptămână

Prima zi din aceasta saptamana de lucru a fost perturbata de deconectari ale curentului electric.
In dimineata zilei de luni  s-a trezit fara lumina in cartierul Nordic al orasului Orhei si in satul Step-Soci. Dupa cum a explicat operatorul Gas Union Fenosa, pricina deconectarii ar fi constat in avarierea liniilor de inalta tensiune.
In jurul orei 15 s-a produs o alta deconectare – in centrul orasului Orhei. Aceeasi sursa a precizat ca de fapt lumina lipseste in aproape intreg orasul Orhei si ca situatia va fi remediata in decursul unei ore. Alimentarea cu energie electrica a fost reluata in centrul Orheiului la ora 16. Asta spre deosebire chiar si de locatia unde se afla Directia Situatii Exceptionale Orhei si unde electricitatea a reaparut mai tarziu.
La solicitarea Radio Orhei de a oferi informatii despre deconectarile de pe durata zilei de luni, Serviciul operativ al Directiei Situatii Exceptionale a relatat ca furnizorul de energie electrica a invocat incidente la statii de transformare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheiul-faracurent-electric-la-inceput-de-saptamana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19