Select your Top Menu from wp menus

Orheienii vor mai multe străzi reparate

Locuitorii Orheiului vor mai multe străzi reparate în acest an. Asta rezultă din mesajele postate pe pagina Primăriei Orhei de pe rețelele sociale. Doleanțele au venit în urma comunicatului postat de al Primăriei Orhei, în care se anunță despre finalizarea lucrărilor de reparație a 5 străzi din preajma iazului orășenesc. Este vorba despre o porțiune din strada Maxim Gorki și stradela omonimă, și străzile Junimii, Sportivilor și Alexandru cel Bun. Totuși, mai mulți orheieni solicită să fie reparate și alte  străzi, decât cele menționate în comunicatul Primăriei, pentru că  unele nu ar fi accesibile nici  pentru ambulanțe.

În comentariile de pe pagina Pimăriei Orhei se cere reparația străzilor V. Alecsandri, Petru Rareș, Dragoș Vodă, Plugușorului, Izvorul Cucului, Călărași și a unei porțiuni din strada Baladelor – majoritatea fiind în  cartierul Slobozia Doamnei din Orhei.

În comunicatul Primăriei cu cele 5 străzi reparate, care a stârnit astfel de reacții ale orheienilor și care a fost preluat pe larg de media online din Chișinău, se  subliniază că lucrările de reparație sunt efectuate cu resurse umane, tehnice şi financiare proprii. Tot acolo, autoritățile promit că vor repara și alte străzi  din oraș, printre care –  Ciprian Porumbescu și Gheorghe Asachi, despre care incă anul trecut se anunța că au fost deja reparate. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheienii-vor-mai-multe-strazi-reparate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19