Select your Top Menu from wp menus

Orheienii, care au depus  cereri pentru pământul de pe  lângă case,  vor trebui să mai aştepte  VIDEO

Locuitorii oraşului Orhei, care s-au adresat la autorităţile locale cu cereri pentru obţinerea în posesie a pământului aferent caselor, vor trebui să aştepte până când va fi convocată o şedinţă ordinară a Consiliului orăşenesc (CO)Orhei. Atunci vor fi examinate aceste cereri, după cum a declarat consilierul din  fracţiunea majoritară, Evgheni Pusov, care a prezidat şedinţa CO Orhei din săptămâna trecută.
Promisiunea lui Pisov vine după ce colegul acestuia, Ion Golban, a promis deja – în cadrul precedentei şedinţe în plen –  că cererile cetăţenilor vor fi examinate la următoarea şedinţă. 
Problema cererilor pentru pământ a fost ridicată deja pentru a doua oară de către consilierii din opoziţie, care au atras atenţia decidenţilor că unele solicitări stau fără mişcare  încă din primăvara trecută şi, din această cauză, autorităţile ar putea fi acţionate în judecată. 
In curând, se va împlini 1 an de când CO Orhei nu s-a mai intrunit în şedinţă ordinară, iar consilierii din opoziţie nu sunt siguri că o astfel de şedinţă va avea loc în timpul apropiat.
Ultima întrunire  ordinară a avut loc in luna aprilie  2016, înainte ca primarul  Ilan Şor să fie arestat. Din acel moment, consilierii au fost convocaţi de mai multe ori, dar numai extraordinar şi, mai cu seamă, la cererea  fracţiunii majoritare Pentru Orhei. Consilierii majoritari nu au solicitat însă niciodată o şedinţă ordinară, şi nici Şor nu a dispus acest lucru. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheienii-care-au-depus-cereri-pentru-pamantul-de-pe-langa-case-vor-trebui-sa-mai-astepte-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19