Select your Top Menu from wp menus

Orheianul care şi-a incendiat cumnata va sta 15 ani la puşcărie

Judecătoria Orhei l-a condamnat recent la 15 ani de închisoare pe bărbatul care în iunie trecut, şi-a omorât cumnata. Tragedia s-a produs în seara zilei de 22 iunie 2012, când bărbatul,  aflându-se în stare de ebrietate, în urma unui scandal a stropit victima cu benzină şi i-a dat foc. Asta pentru ca fata a   anunţat-o pe  sora sa despre cheful organizata de cumnatu-sau.
În urma arsurilor primite, Cristina,  tânăra care urma în câteva zile să împlinească 20 de ani, a decedat la spitalul din Orhei.
După cele săvârşite, bărbatul care are antecedente penale, a fugit din ţară, fiind extrădat ulterior din Ucraina şi arestat la 15 ianuarie curent. Procuratura Orhei consideră însă sentinţa aplicată bărbatului prea blândă şi anunţă că o va contesta la Curtea de Apel, cerând condamnare la detenţie pe viaţă .
Tragedia a fost şi urmare a nepăsării unui angajat al Comisariatului de Poliţie din Orhei. În seara cu pricina acesta,  activând în calitate de inspector operativ de serviciu al unităţii de gardă, nu a reacţionat pentru a organiza deplasarea  grupului de urmărire penală la locul incidentului a  atunci când a fost anunţat de o femeie că aceasta este agresată fizic şi ameninţată de soţul ei. Poliţistul a fost eliberat din funcţie pentru că nu şi-a onorat obligaţiile de serviciu şi este acuzat de neglijenţă în serviciu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheianul-care-si-a-incendiat-cumnata-va-sta-15-ani-la-puscarie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19