Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Ziua Vinului, sub umbrele FOTO

Ploaie şi frig. De Ziua Vinului, Orheiul a avut parte de vreme potrivnică. Condiţiile neprielnice i-au încurcat pe mulţi participanţi la eveniment – primării şi agenţi economici locali – să se expună în toată splendoarea, iar pe mulţi orheieni – să vină la sărbătoare.

Oricum, pe sectorul liber de circulația transportului de pe strada Vasile Lupu, cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Miron Costin, au fost amplasate gospodăriile ţărăneşti improvizate, corturile şi tarabele ambulante, amenajate în stil naţional – cu butoaie de vin, bucate tradiționale moldovenești şi artişti din partea casei.

Deschiderea oficială a Zilei Vinului a avut loc în jurul orei 10:30, iar preşedintele raionului, Tudor Golub, nu a ezitat să amintească că raionul Orhei este cu două ediţii ale sărbătorii înaintea întregii republici, deoarece aici ea a fost lansată încă în anul 2000.

De pe scena evenimentului, scurte mesaje de salut au rostit deputaţii din Orhei Roman Boțan şi Petru Știrbate şi viceministrul educaţiei, Pavel Ianeț. Nelipsiţi la sărbătoare au fost și oaspeţii din regiunile înfrăţite din afara republicii –  Neamţ, România, Hliboca, Ucraina, Șciolkovo, Rusia.

Primarul de Orhei, Ilan Șor, nu a onorat sărbătoarea cu prezența sa.  Din partea Primăriei municipiului-gazdă la manifestație  a participat,  în mod oficial,  doar  viceprimarul Valerian Cristea.

Citeste si:  Sărbătoarea Vinului la Orhei, în pericol de boicot, dacă ar fi fost organizată cum dorea Ilan Șor

Foto de la eveniment: 

In timp ce  pe scena deruleaza partea oficiala a sarbatorii,

artistii, sub umbrele, asteapta sa le vina randul sa evolueze.


Si politistii stau sub umbrele.

Si gardienii stau sub umbrele.

Toata lumea – sub umbrele.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-ziua-vinului-sub-umbrele-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19