Select your Top Menu from wp menus

Orhei. VIDEO/FOTO Ultimul sunet la liceul Alecu Russo

In ultima zi a lunii mai, la careul din cadrul  Liceului teoretic Alecu Russo din orasul Orhei  s-au aliniat 860 de elevi.  Din acestia, 91 de absolventi ai claselor  primare, 53 – ai claselor  gimnaziale si 90  – ai  claselor liceale. 

Careul a inceput  prin arborarea Drapelului de stat si intonarea Imnului . La eveniment a fost prezent presedintele raionului, Ion  Stefarta, care a rostit la adresa elevilor si profesorilor un  cuvant de felicitare,  prilejuit de finele anului scolar.

Elevii claselor primare erau foarte emotinati. Acestia aveau  in maini flori din hirtie de  culorile drapelului. Elevii claselor gimnazile – baloane de culoare rosie, galbena si albastra, iar liceenii – porumbei albi confectionati din hirtie.

Directoarea liceului, Margareta Paiul , le-a inminat diplome celor mai buni elevi si elevilor ce s-au facut remarcati prin participarea la diverse activitati extrascolare.

Picii din clasa a 1-a au cintat si i-au felicitat pe colegii lor din-a 12-a, iar liceenele  au incintat publicul cu o  reprezentare atistica dansanta.

Joi,  31 mai, ultimul sunet din anul de studii 2011-2012  a rasunat pentru 12.468 de elevi al claselor a 1 – 12-a din 63 de institutii de invatamant preuniversitar  din raionul Orhei.

 Un material audio despre acest eveniment va fi difuzat in reluare la Radio Orhei vineri dimineata si  in zilele de week-end. 

  • 4. careu alecu russo
  • 5. careu alecu russo
  • 1. careu alecu russo
  • 2. careu alecu russo
  • IMG_0018
  • 3. careu alecu russo

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-ultimul-sunet-la-liceul-alecu-russo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19