Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Trei bărbaţi acuzaţi de şantaj riscă până la 13 ani de închisoare

Trei bărbaţi sunt învinuiţi de procurori că l-ar fi şantajat pe un taximetrist, de la care au cerut 5 mii de euro.

În luna aprilie 2009,  taximetristul  a sustras bunuri materiale dintr-o locuinta . Deoarece prejudiciul material i-a fost restituit  integral proprietarului  si partile s-au impacat,  urmărirea penală in privinta taximetristului  a fost  încetată.

In acest an,  bărbatul,  in casa caruia a fost savarsit furtul, a hotarat, totusi,  sa se razbune si  a stoarce bani de la taximetrist.

Astfel,  un amic al  barbatului-razbunator l-a  telefonat pe  taximetrist şi a cerut să-l duca la  Bălţi. Pe drum, însă, s-ar fi razgandit  si i-a spus soferului sa-l duca  într-un sat din raionul Orhei. Ajunşi la destinaţie, pasagerul si un complice al acestuia l-au  ameninţat pe taximetrist cu moartea, cerându-i 5 mii de euro. Potrivit procurorilor,  instigatorul se ascundea in acest timp  la etajul doi al locuinţei in care a fost sechestrata si maltratata victima. Taximetristul a fost batut cu cruzime, avertizat sa nu  anunte politia si abandonat in automobil pe traseul  Chişinău – Orhei .

Timp de o lună,  santajiştii au telefonat victima,  ameninţându-l cu moartea dacă nu primesc 5000 de euro rascumparare.

Procuratura Generală a finalizat urmărirea penală pe cazul dat şi a expediat dosarul Judecătoriei Orhei pentru examinare în fond.

Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi de cele incriminate, inculpaţii cu vârste cuprinse între 31 şi 47 de ani, riscă până la 13 ani de închisoare .

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-trei-barbati-acuzati-de-santaj-risca-pana-la-13-ani-de-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19