Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Traficul de droguri, îndeletnicirea a cel puţin 185 de persoane

185 de persoane din raionul Orhei sunt implicate in traficul ilicit de droguri.  20 dintre acestia se ocupa  cu vanzarea narcoticelor , dupa cum denota datele din evidenta operativa  a Comisaritului de politie Orhei.

In acelasi timp,   potrivit inspectorului superior al grupului anti-drog  capitanului de politie, Vadim Andritki,  de cultivarea plantelor  ce contin substante narcotice se ocupa indeosebi satenii in etate, din localitatile mai indepartate de orasul Orhei. Pe cand consumatorii de droguri sunt cu precadere oraseni de varsta medie si tanara.

In prezent, la evidenta  biroului narcologic al spitalului raional Orhei sunt 85 de consumatori de droguri, a mai precizat  Andritki in cadrul rubricii “Cazuri si Necazuri” de la Radio Orhei.

Amintim,  ca in perioada verii, politia  desfasoara operatiunea “Mac”, care urmareste combaterea consumului si traficului ilicit de droguri,  depistarea si nimicirea plantelor cu continut narcotirc si identificarea persoanelor care cultiva, in special, canepa si mac.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-traficul-ilicit-de-droguri-indeletncirea-a-cel-putin-185-de-persoane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19