Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Tentativă de mituire a unui poliţist! Reţinere in flagrant! VIDEO

Un tanar din Chisinau  a incercat sa-l ispiteasca cu 1000 de lei pe un agent de circulatie  de la Orhei.  Aceasta, dupa ce duminica, 10 iunie, a fost oprit la volanul unui  automobil, fiind banuit de consum de alcool. Pentru a musamaliza cazul,  tanarul, in varsta de 23 de ani, ar  fi hotarat sa mituiasca politistul si a fost retinut astazi, 12 iunie, in flagrant.   

Potrivit sefului sectiei analiza si evidenta  din cadrul CPR Orhei, maiorului  Dumitru Croitoru, spre seara zilei de duminica, automobilul de marca Renault Megane  a fost oprit pe str. 31 August din cartierul Slobozia Doamnei.  Agentul rutier a insistat asupra testarii la alcoolemie a soferului,  suspectandu-l  ca se afla in stare de ebrietate.

Luni, 11 iunie, pana la obtinerea rezultatelor de laborator, tanarul i-ar fi propus omului legii 1000 de lei .  Cel din urma a raportat insa cazul superiorilor, care au dispus organizarea unui flagrant.   Banuitul a fost retinut marti, 12 iunie, in momentul cand incerca sa transmita o jumatate din suma-   500 de lei.

Pe acest caz a fost pornita o cauza penala pentru corupere activa. Daca va fi gasit  vinovat de instanta de judecata , banuitul risca pana la 5 ani de inchisoare,  cu  amenda in marime de la 20 pana la 60 de mii de lei.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-tentativa-de-mituire-a-unui-politist-retinere-in-flagrant/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19