Select your Top Menu from wp menus

Orhei. VIDEO. Te Deum de bun venit al raclei cu o particica din moaste sfinte

In amiaza zilei de astazi, in fata monumentului lui Vasile Lupu din Orhei, un sobor de preoti condus de Episcopul de Edinet ai Briceni, Nicodim Vulpe a oficiat un Te Deum, la care au participat si numerosi credinciosi.

Manifestatia religioasa s-a desfasurat in jurul orei 12, dupa ce o racla cu o particica din moastele sfantului Nicolae a fost intampinata si condusa in  procesiune in centrul orasului.

Circa 200 de credinciosi au asistat la rugaciunea de sanatate si bunastare, adresata in primul rand, locuitorilor orasului si raionului Orhei.

Dupa  incheierea TeDeumului,  racla cu sfintele moaste si-a continuat drumul spre catedrala Sf.Nicolae din Orhei, unde va fi expusa  pana la sfarsitul saptamanii curente. In acest locas sfant, care isi sarbatoareste hramul, vor fi de asemenea, timp de 3 zile,  oficiate servicii divine speciale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-tedeum-de-bun-venit-al-raclei-cu-o-particica-din-moaste-sfinte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19