Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Suspans in jurul rezultatelor generale ale BAC-ului suplimentar

La aproape o saptamana de la incheierea sesiunii suplimentare de BAC, rezultatele generale ale participarii candidatilor din raionul Orhei la examenele repetate inca nu sunt cunoscute.

In orice caz, in dimineata zilei, Directia Invatamant, Tineret si Sport (DGITS ) Orhei sustinea ca nu dispune de aceasta informatie.

La sfarsitul saptamanii trecute, Maria Kogalniceanu, specialist-metodist la DGITS, a relatat ca oferirea informatiei depinde de Centrul Republican de Bac, ”L.T. Matei Basarab”, unde au fost centralizate rezultatele examenelor sustinute in cele 3 centre „suplimentare”.

In prima zi a saptamanii curente, potrivit aceleiasi surse, borderourile cu note nu fusesera inca luate de la Chisinau, dar un responsabil de la Directie urma sa plece in capitala si sa le aduca la Orhei. Nici astazi , insa, rezultatele sesiunii suplimentare nu ajunsesera la DGITS, dupa cum a declarat Cogalniceanu.

Amintim ca sesiunea suplimentară de BAC s-a desfasurat in perioada 11-18 iulie. Aceste examene au fost sustinute de catre 43 de liceeni din raionul Orhei cu note negative din anul curent si 3 – din anul trecut. Majoritatea candidatilor fiind picati la geografie si limba straina.


 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-suspans-in-jurul-rezultatelor-generale-ale-bac-ului-suplimentar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19