Select your Top Menu from wp menus

Orhei şi Rezina, în topul raioanelor cu un nivel al criminalităţii în creştere

În prima jumătate a acestui an, în raionul Rezina au fost înregistrate cu aproape 51% mai multe infracţiuni în raport cu aceiaşi perioadă a anului 2012. Această stare de fapt plasează raionul Rezina pe al 2-lea loc în republica , după Făleşti, conform datelor publicate în buletinul BNS.

În acelaşi timp, raionul Orhei, unde nivelul criminalităţii a sporit cu circa 30 de procente, se află  pe primul loc în republică, după numărul de infracţiuni  săvârţite  în perioada ianuarie-iunie curent.

Din cele 504 de infracţiuni înregistrate la Orhei, în jur de 50% revin furturilor, în timp ce aproximativ 10% – omorurilor, violurilor, jafurilor şi tâlhăriilor, vătămărilor intenţionate grave şi infracţiunilor legate de droguri.

Confruntarea datelor statistice mai relevă faptul  că dacă în anul trecut în raionul Orhei au avut loc 7 omucideri, apoi în prima jumătate a anului curent au fost deja înregistrate 6  sau cu doar un omor mai puţin faţă de întregul an 2013.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-si-rezina-in-topul-raioanelor-cu-un-nivel-al-criminalitatii-in-crestere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19