Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Şase feţe oficiale’, delegate pe 4 zile la Piatra Neamţ. Vezi cine sunt!

O delegatie oficiala din orasul Orhei se afla  in municipiul Piatra Neamt, Romania. Delegatia este alcatuita din 6 persoane care  reprezinta  Primaria, Consiliul orasenesc si doua intreprinderi. Acestia au traversat Prutul  pentru a participa  la sarbatorirea Zilelor orasului Piatra Neamt.

Perioada sederii in  orasul infratit este de 4 zile, intre 22 si 25 iunie.

Decizia despre deplasarea celor 6 a fost aprobata vineri, 22 iunie, la sedinta Consiliului orasenesc Orhei.

Edilii orheieni au aprobat si  lista membrilor delegatiei, din care fac parte:  doi vice-primari, doi consilieri orasenesti si doi directori de intreprinderi, inclusiv al unei companii private.

Cheltuielile de deplasare, cu exceptia cazarii si mesei asumate de partea romana, revin bugetului orasenesc, dupa cum prevede decizia de referinta.

De notat si faptul ca pentru  inceputul lunii viitoare se preconizeaza plecarea unei delegatii din Orhei intr-un  alt oras din Romania – Focsani. Acest plan, care izvoraste din intentia autoritatilor de la Orhei de a se infrati si cu Focsaniul,  a devenit cunoscut in cadrul aceleiasi sedinte a Consiliului orasenesc de vineri, 22 iunie.

Mai jos, vezi cine a plecat acum in Romania:

1. Manole Ghenadie – viceprimarul orasului Orhei

2. Ivanov Alexandru – viceprimarul orasului Orhei

3. Mudrea Simion – consilier orasenesc

4. Pislari Sergiu – consilier orasenesc

5. Varzari Alexandru – manager-sef I.M. „Achizitii Comert si Piete”

6. Munteanu Aurel – director Compania „Muntixari” SRL.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-sase-fete-oficiale-delegate-pe-4-zile-la-piatra-neamt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19