Select your Top Menu from wp menus

Orhei: săptămână cu şedinţe ale aleşilor locali şi vizite ale demnitarilor din capitală

Săptămâna curentă la Orhei se dovedeşte a fi mai încărcată că de obicei cu evenimente organizate de către şi cu participarea oficialilor de nivel local, raional şi republican.

Marţi, 17 decembrie, a avut loc şedinţa Consiliului raional Orhei, in cadrul căreia consilierii raionali au examinat in jur  de 20 de proiecte de decizii, printre care şi bugetul  anului viitor,  în două lecturi.

A doua zi, miercuri 18 decembrie, la centrul de Cultură din Orhei a fost organizată o festivitate cu prillejul Zilei Poliţiei, la care a fost anunţată şi participarea ministrului afacerilor interne, Dorin Recean.

Azi dimineaţă, la Primaria oraşului Orhei, a început şedinţa Consiliului oraenesc Orhei, care are de examinat peste 30 de chestiuni, inclusiv – să aprobe bugetul anului 2014.

Tot în această dimineaţă la Orhei vine  prim-ministrul Iurie Leanca – vizită certă  şi din cauza poliţiştilor care deja au fost postaţi pe str. Vasile Mahu. Or, anume aici se afla liceul Ion Luca Caragiale – primul obiect la care va poposi premierul republicii, judecând după informaţia din agenda.md.  Potrivit aceleiaşi surse, Iurie Leanca va merge şi la SA ” Orhei-Vit”, Spitalul raional Orhei,  gospodăria Mihai Paciu din s.Braviceni, dar va avea şi o în talnire cu administraţia raionului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-saptamana-cu-sedinte-ale-alesilor-locali-si-vizite-ale-demnitarilor-din-capitala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19