Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Peste 3 km de plasă si 5 pescari au nimerit in „plasa” poliţiştilor

Aceasta, in cadrul unei razii specializate, organizata in  perioada  de prohibitie.

Vineri 4 mai,  au fost retinuti 5 barbati, locuitori ai satelor  Lopatna , Jora de Sus si Jora de Mijloc, care si-au intins plasele cu o lungime totala de 3,5 km, in raul Nistru.  Plasele si 15 kg de peste au fost confiscate, iar pescarilor le-au fost intocmite procese verbale care prevad amenzi de pana la 200 de unitati conventionale.

Amintim ca incepand  cu 15 aprilie  Ministerul Mediului  a instituit o perioada de prohibiţie de 90 de zile la pescuitul industrial, sportiv şi de amatori al tuturor speciilor de peşti, moluşte, crustacee şi alte fiinţe acvatice.
Acest caz de braconaj  piscicol i-a fost relatat postului nostru de radio de catre seful Sectiei evidenta si analiza din cadrul Comisariatului de politie Orhei, maiorul Dumitru Croitoru.

Mai multe  – in cadrul rubricii  “Cazuri si Necazuri” care va fi  difuzata la Radio Orhei  duminica, 6 mai. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-peste-3-km-de-plase-si-5-pescari-au-nimerit-in-plasa-politistilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19