Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Operaţie de eliberare a unei adolescente si aplauze pentru salvatori

Un incident neordinar a avut loc astazi in centrul orasului Orhei. Acesta s-a incheiat cu  eliberarea unei adolescente dintr-o captivitate bizara si  cu aplauze pentru echipa de salvatori.

In dupa amiaza zilei de astazi, Cristina, o  fata in varsta de 14 ani, a avut ghinonul sa devina prizoniera  a unei trape de scurgere a apei de pe strada Vasile Lupu din Orhei.

Intamplarea nefericita s-a produs  aproape de ora 15, langa biserica Sf. Nicolae, in timp ce adolescenta traversa strada. Piciorul drept al fetei a lunecat si a intrat pana mai sus de  genunchi  intre grilele de fier ale trapei destinata pentru scurgerea apelor pluviale.  In acelasi timp, piciorul stang,  prins  incomod intre corp si trapa, nu i-a lasat Cristinei  nicio sansa de a se ridica de sine statator.

Fata,  imobilizata si cuprinsa de panica imensa,  a ramas    in  mijlocul drumului pana la aparitia  echipei de pompieri si salvatori din cadrul Directiei Situatii Exceptionale Orhei. In decurs de 20 de minute, salvatorii au reusit sa  taie una din grile   si au deblocat piciorul fetei.

In timpul lucrului, seful echipei, Igor Pojar, a trebuit sa-si plaseze demonstrativ mana  intre fierestraul electric   si fata,  pentru a o calma  pe Cristina care s-a panicat si mai mult din cauza  taisului  instrumentului.   La finalul operatiei de eliberare, ambulanta a preluat adolescenta ghinionista  si a transportat-o la spital pentru un control suplimentar. La prima vedere,  Crtistina  s-a ales doar cu o sperietura zdravana.

Seful Unitate Pompieri si Salvatori Orhei, Igor Pojar,  a relatat ca pentru prima data in mai multi ani de serviciu, a avut de-a face cu un astfel de incident neordinar, care a necesitat o interventie la fel de neordinara din partea salvatorilor.  De asemenea,  pentru prima data i-a fost dat sa auda aplauze din partea persoanelor care au urmarit actiunile de eliberare a fetei, devenita prizonirea in chiar centrul orasului Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-operatie-de-eliberare-a-unei-fete-si-aplauze-pentru-salvatori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19