Select your Top Menu from wp menus

Orhei: O tânără, între viaţă si moarte! A ars ca o torţă vie şi are nevoie de sânge

O tanara din orasul Orhei a ars ca o torţă, fiind  stropita cu benzina.  Fata se zbate intre viata si moarte in sectia reanimare a spitalului din Orhei.

Tanara, pe care o cheama Cristina,  a fost spitalizata  vinerea trecuta , dupa ce    o ruda apropiata  a stropit-o cu benzina si  i-a dat foc. S-a intamplat cu  doar 2 zile inainte ca fata sa implineasca 20 de ani.

Cristina a suferit arsuri pe cel putin o jumatate din suprafata partii superioare a corpului si pana in prezent se afla in stare inconstienta.

Cazul e cu atat mai zguduitor cu cat incendiator ar fi   chiar cumnatul victimei. Acesta s-ar fi suparat pe Cristina care l-a denuntat in faţa surorii pentru cheful pe care  barbatul l-a organizat acasa, impreuna cu amicii  de pahar.   Razbunarea cumnatului a fost dementă: a stropit-o pe fata cu benzina si i-a dat foc.

Despre tragedia Cristinei a povestit o  persoana apropiata familiei acesteia, informatia fiind confirmata de surse din cadrul spitalului.

Rudele Cristinei au reusit sa convinga zeci de oameni  sa doneze sange, in speranta ca viata ei poate fi  salvata. Insa transfuziile necontenite necesita cantitati mari de sange.

De aceea, persoana care a relatat cazul crede ca,  auzind despre tragedia Cristinei  se vor gasi si alti donatori benevoli,  mai ales fiind vorba de  grupa sangvină 4, rezus pozitiv .   


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-o-tanara-intre-viata-si-moarte-dupa-ce-a-ars-ca-o-torta-vie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19