Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Meci de fotbal in memoria co-echiperului junior Foto Video

Partida de joi, 10 mai, jucata la Orhei, intre FC Milsami și FC Costuleni,  a început cu un minut de reculegere în memoria lui Roman Lungu, un băiat de doar 16 ani care a murit pentru marea sa pasiune  – fotbalul.

Fotbalistii de la  Milsami au intrat pe teren in tricouri  pe care era  imprimat chipul tânărului fotbalist, un co-echiper de-al lor de la echipa scolii sportive din Orhei- Milsami.

Jucătorii, alături de fratele lui Roman și toți suporterii orheieni prezenți pe stadion au ținut un minut de reculegere. Pe parcursul întregului meci au fost  afișate bannere de comemorare.

Reamintim că Roman Lungu a suferit un atac de cord pe data de 6 mai în timpul meciului dintre ȘS Orhei și ȘS Ungheni

fotbal.md

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-meci-de-fotbal-in-memoria-co-echipierului-junior/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19