Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Manifestatii prilejuite Zilei de 9 Mai. FOTO/VIDEO

Ca si in intreaga republica, la Orhei, ziua de 9 mai a fost marcata printr-o serie de activitati comemorative.

In dimineata zilei, o coloana de manifestanti, a pornit de la Primaria orasului spre Aleea Monumentelor din strada Vasile Lupu. 

La ora 10, in memoria celor cazuti in cea mai sangeroasa conflacratie din istoria omenirii, slujitorii bisericii Sf. Nicolae au oficiat  un serviciu divin.

A urmat  deschiderea solemna a manifestatiei cuvinte de comemorare au rostit primarul orasului, Vitalie Colun, presedintele raionului, Ion Stefarta, deputatul Ion Stirbate, reprezentantul Guvernului in teritoriu, Tudor Golub si altii.

In fata participantilor la manifestatie  au evoluat cu un recital de poezie si cantec  artisti din componenta  formatiilor ‘Bastina’, ‘ Busuioc’, ‘ Ritm’ .  Minutul de reculegere a fost secundat de salve si depuneri de flori la monumentul Ostasului Necunoscut.

Activitatile de celebrare a celei de-a 67-a aniversare de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial au continuat la cimitirul din centrul orasului Orhei, cu o slujba de pomenire, oficiata de preotii de la catedrala Sf. Dumitru din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-manifestatii-prilejuite-zilei-de-9-mai-fotovideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19