Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Mai putine accidente de circulatie

De la inceputul sarbatorilor de Paste, a lunii aprilie, dar si a anului curent, pe teritoriul raionului Orhei au fost inregistrate mai putine accidente de cirulatie, in raport cu perioadele similare ale anului trecut.

Inspectorul politiei rutiere, capitanul Alexei Derihvist, a declarat ca timp de 3 zile , intre 13 si 16 aprilie au fost inregistrate 6 evenimente rutiere, care s-au soldat cu 2 persoane traumatize, iar de la in ceputul acestei lunii, in accidentele de circulatie de pe teritoriul raion ului Orhei a murit o persoana si altele trei s-a ales cu diverse traumatisme.

Sursa citata a mentionat ca in com paratie cu anul trecut se constata o diminuare a numarului de accidente cu urmari nefaste, inclusiv in  decursul primului trimestru al anului current.  Referindu-se la c ele 2 decese care au avut loc in raionul Orhei in  perioada retrovizata, Alexei Derihvist a spus  ca in  ambele cazuri victime au devenit motociclistii – unul din satul Pharniceni si altul – din satul Jora de Jos.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-mai-putine-accidente-de-circulatie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19