Select your Top Menu from wp menus

Orhei. FOTO/VIDEO „Lucrări ritmice – schimb al sediilor in termen”

Acesta este titlul unui comunicat de presa comun al Consiliului raional si primariei Orhei, care a fost remis  spre difuzare Radio Orhei.

Potrivit documentului citat, sambata, 31 martie, o comisie constituita  din reprezentanti ai autoritatilor raionale si orasenesti s-au documentat pe teren cu mersul lucrarilor de renovare a edificiului primariei Orhei.

Comisia a constatat ca pe santier se munceste chiar si in zi de odihna si ca, in general, lucrarile  decurg in ritm sustinut. Ceea ce sporeste  increderea  ca pana la sfarsitul anului curent schimbul sediilor dintre  Consiliul raional si primaria Orhei va avea loc. Astfel, planul de actiuni elaborat dupa largi consultari cu cetatenii, va fi realizat in termen.

In comunicatul de referinta este amintit faptul ca decizia despre schimbul sediilor intre cele 2 parti si despre alocarea mijloacelor bugetare necesare in acest  scop a fost aprobata la sfarsitul anului trecut. Aceasta, dupa ce proiectul a fost  supus dezbaterilor publice  atat prin intermediul presei locale, cat si la   numeroasele intalniri ale demnitarilor orheieni   cu locuitorii orasului, satelor si comunelor din raion.

  • DCIM100MEDIA
  • reparatie5

Lucrarile de reconstructie sunt executate de un antreprenor local  cu experienta in domeniu „OrconsOrNucons”, care a castigat tenderul ce a fost  organizat de autoritati in mod transparent si deschis.  In a doua jumatate a lunii februarie, „OrconsOrNucons”  a si purces la extinderea, prin inaltare, a spatiului  primariei orasenesti. Marirea suprafetei respective a fost impusa de faptul  ca pe departe nu toti functionarii din birourile de la cele 5 etaje ale cladirii Consiliului raional vor incapea in cladirea mai mica a primariei.

Textul integral al comunicatului citat este accesibil pe siteul comun al celor 2 autoritati orheiene  oneaprilday.com.

Update:  Astazi e 2 aprilie. Prin urmare,  ieri a fost 1 aprilie – ziua …. Corect!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-lucrarile-decurg-ritmic-schimbul-sediilor-se-va-produce-in-termen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19