Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Cristina, tanăra care a fost incendiată de cumnat, a murit

In aceasta dimineata, in jurul orei 4 , tanara din Orhei, care cu o saptamana in  urma a suferit arsuri grave, a decedat. Cristina  n-a supravietuit unui incident familial cumplit de vinerea trecuta, cand o ruda apropiata – cumnatul, a stropit-o cu benzin a si i-a dat foc. Informatia despre decesul tinerei,  in varsta de 20 de ani, a fost confirmata de Andrei Stratulat, medic -sef-adjunct al spitalului din Orhei. 

Barbatul  este cautat de catre organele de drept. Dupa gestul dement, pe care l-a savarsit la sfarsitul saptamanii trecute,  incendiatorul a disparut de la domiciliul sau – cartierul Nistreana al orasului Orhei.

Potrivit lui Dumitru Croitoru, sef sectie analiza si evidenta la  CPR Orhei, pe numele faptuitorului  a fost deschisa o cauza penala.

Daca va fi gasit si deferit justitiei, acesta risca ani grei de puscarie in cazul stabilirii de catre instanta a faptului ca se face vinovat pentru provocarea leziunilor corporale grave care au condus  la decesul victimei.

Amintim ca acum o saptamana, banuitul a stropit-o cu benzina si i-a dat foc cumnatei sale . Razbunarea salbatica ar fi fost urmare a unei certe , dupa cum afirma persoane apropiate familiei in care s-a produs tragedia.

citeste: O tânără, între viaţă si moarte! A ars ca o torţă vie şi are nevoie de sânge

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-incendiatorul-cumnatei-sale-dat-in-cautare-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19