Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Martie-aprilie: doi motociclişti morţi si unul traumatizat

Numarul accidentelor rutiere, produse in raionul Orhei cu participarea motociclistilor, continua sa creasca. In ultima zi a lunii aprilie inca un motociclist a avut de suferit intr-un accident de circulatie. Aceasta, in rezultatul ciocnirii frontale a unei motociclete Yamaha cu un automobil Peugeot.

Accidentul a avut loc pe strada Eliberarii din orasul Orhei. Potrivit inspectorului politiei rutiere, capitanului Alexei Derihvist, conducatorii celor doua unitati de transport sunt semeni de varsta – ambii au cate 19 ani si sunt locuitori ai orasului Orhei. Tanarul motociclist conducea, insa, o motocicleta, neinmatriculata corespunzator si fara a avea permis de conducere.

Tamponarea putea sa aiba un final mult mai dramatic, a mai mentionat sursa citata. Din fericire, motociclistul avea pe cap o cascheta care l-a protejat in momentul aterizarii pe asfalt la tocmai 25 de metri de la locul accidentului. Politia cerceteaza cazul, pentru a stabili persoana vinovata.

Accidentul de pe strada Eliberarii este deja al treilea din  primavara curenta, cu implicarea motociclistilor. In precedentel doua cazuri au decedat doi tineri din satele Paharniceni si Jora de Jos.