Select your Top Menu from wp menus

Orhei. FOTO Tineri din 5 țări la Festivalul Copilăriei in s.Step-Soci

Tinerii din 5 țări au organizat Festivalul Copilariei pentru  copiii din s. Step-Soci, r. Orhei

Evenimentul a fost organizat de  Asociația Obștească „Altruism” în colaborare cu primaria s. Step-Soci și cu ONG-ul  local „Centru pentru copii și tineret „Emanuel”.

Conducatoarea  AO „Altruism” din capitala republicii, Liuba Ceban,  a precizat pentru Radio Orhei ca desfasurarea manifestatiei anume la Step-Soci se datoreaza unor relatii de colaborare mai vechi  si activitatilor care s-au desfasurat deja cu succes in  aceasta localitate. Anterior aici a fost organizata si o tabara pentru copii. Iar  ONGul – partener din cadrul festivaalului, „Centru pentru copii și tineret „Emanuel” de la Step-Soci a fost ajutat cu recomandari consultative inca de la infiin tarea acestuia.

Festivalul Copilariei de la Step-Soci  duminica, 2 iunie,  în cadrul campaniei nationale „Un zîmbet pentru un copil”.  Manifestatia a fost realizata cu participarea i a 12 voluntari din Suedia, Marea Britanie, Nigeria, Moldova și SUA, care au organizat activitati  psiho-sociale interactive cu genericul „Fiecare persoană contează”. Potrivit Liubei Ceban, o parte din voluntarii sraini isi fac si studiile in R. Moldova.


  • st soci-5
  • st-soci-4
  • st-soci-3
  • st soci
  • gara auto, voluntari st.soci
  • st-socin
  • st-soci 6

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-foto-tineri-din-5-tari-au-organizat-festivalul-copilariei-in-s-step-soci/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19