Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Explozibilul ar fi trotil şi ar fi fost plasat într-o maşină

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit pe teritoriul unei întreprinderi care are terenuri agricole in raionul Orhei. Potrivit unui comunicat al IGP în jurul orei  08.30, șeful de sector al unui SRL din satul Isacova, raionul Orhei, a telefonat la Politie și a anunțat că pe teritoriul întreprinderii a depistat un obiect asemănător cu un exploziv.

Explozibilul care a fost  luat sub protecţie de către poliţie ar fi  trotil. Cantitatea acestei substanţe, considerată un exploziv deosebit de puternic,  ar fi de 400 grame. Surse apropiate situaţiei au declarat pentru Radio Orhei ca trotilul ar fi fost plasat într-o unitate de transport aparţinând  întreprinderii care deţine terenuri agricole în satul Lucaseuca, comună Selişte. Aceleaşi surse au precizat că data fiind natura acestui caz, incidentul tine de competenta organelor de drept.
Poliţia din Orhei, care s-a încercat să fie contactata, nu a confirmat deocamdată aceste informaţii.

Întreprinderea pe teritoriul careia a fost depistat explozibilul deţine mai multe terenuri agricole în raionul Orhei, dar şi o staţie de alimentare cu carburanţi în comuna Selişte.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-explozibilul-ar-fi-trotil-si-ar-fi-fost-plasat-intr-o-masina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19