Select your Top Menu from wp menus

Medalii de la Preşedinte, pentru doi asistenţi pentru copii de la Orhei

Cu prilejul Zilei Internationale a copilului, doua persoane din raionul Orhei, care activeaza  în domeniul asistenței pentru copii, au fost distinse cu medalii de catre Presedintele R.Moldova, Nicolae Timofti.

Timofti a înmânat medalia „Meritul Civic” Ecaterinei Stati,  asistentă medicală la Casa-Internat pentru Copii cu Deficienţe Mintale din Orhei si Ludmilei Creţul, asistenta parentală profesionistă din satul Step-Soci ,Orhei.

In total, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti,  a inmanat  șase distincții la sase persoane care activează în domeniul asistenței pentru copii.

Meritul Civic este o medalie de stat în Republica Moldova, care se acordă prin Decret prezidențial pentru merite deosebite în toate domeniile de activitate social-economică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-doua-asistente-destinse-cu-medalia-meritul-civic-de-presedinte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19