Select your Top Menu from wp menus

Orhei: DONAŢIE în valoare de 1,3 milioane lei, pentru ÎMBUNĂTĂŢIREA serviciilor publice/VIDEO

 I.M. “Servicii Comunal-Locative” Orhei a intrat astăzi în posesia unei autogunoiere şi a 750 de pubele de gunoi. Bunurile, în valoare totală de 1,3 milioane lei, au fost transmise întreprinderii ca donaţie, graţie Proiectului USAID de Susținere a Autorităților Locale în Moldova (LGSP). Evenimentul de predare-primire a avut loc în după amiaza zilei pe piaţa Vasile Lupu din centrul Orheiului.

Vice-directorul USAID Moldova , Stephanie Chetraru-Budzina, a menţionat că oraşul Orhei face parte din seria de localităţi din republică, care deja au fost sprijinite în cadrul proiectului LGSP prin oferirea gratuită a peste 30 de unităţi de transport şi echipamente destinate amenajării şi salubrizării.

Directorul proiectului, Scott Johnson şi-a exprimat satisfacţia pentru faptul că în rezultatul sprijinului acordat de proiectul USAID vor fi îmbunătăţite serviciile publice oferite orheienilor.

În calitate de gazde,  primarul de Orhei, Vitalie Colun şi Preşedintele raionului, Ion  Ştefârţă, le-au mulţumit oaspeţilor pentru susţinerea acordată în cadrul proiectului . Colun şi-a exprimat speranţa că LGSP nu se va încheia în anul 2016, ci va continua cel puţin până în 2020. La rândul său, Ştefârţă a relevat că astfel de donaţii valoroase permit autorităţilor locale să utilizeze banii bugetari pentru rezolvarea altor probleme din teritoriu.

În momentul în care i-au fost înmânate cheile de la autogunoiera, şeful “Serviciilor Comunal-Locative Orhei”, Nicanor Pulbere, s-a arătat convins că peste o jumătate de an urmează să mai primească  o autospecială.

Potrivit administraţiei SCL Orhei, autogunoiera, care costă 880 mii lei, va completa parcul maşinilor antrenate în transportarea deşeurilor pe raza oraşului Orhei, iar cele 750 de pubele de gunoi, cu capacitatea de 240 litri fiecare şi care costă în total peste 400 de mii de lei,  vor fi instalate cu precădere în sectorul Lupoiaca.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-donatie-in-valoare-de-13-milioane-lei-pentru-imbunatatirea-serviciilor-publice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19