Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Doi oameni inghiţiţi de ape intr-o singură zi

Doua vieti au fost curmate  de apele bazinelor acvatice din raionul Orhei, la sfarsitul saptamanii trecute.

Intr-o singura zi –  sambata, 22 iunie, o femeie s-a inecat la Ivancea, iar   un tanar – la Andreevca.

Ambele tragedii s-au produs in locuri interzise pentru scaldat si ambele victime s-ar fi aflat sub influenta alcoolului, dupa cum a relatat Viorel Patras, sef sectie la Directia Situatii Exceptionale, cu referinta la informatie a  politiei din  Orhei.

Sambata trecuta, femeia, in varsta de 49 de ani, locuitoare a orasului Orhei, se afla impreuna cu un grup de persoane la odihna  in imprejurimile satului Ivancea.  Orheianca a intrat in apa unui iaz din zona de agrement, intr-un loc cu interdictie pentru scaldat. Corpul neinsufletit al femeii a fost scos la suprafata peste aproximativ o ora din momentul inecului.

In aceeasi zi de sambata, in iazul de la Andreevca s-a inecat un tanar de 27 de ani, locuitor al satului Chiperceni. Acesta ar fi fost avertizat de utilizatorul bazinului sa nu intre in apa, dar in  ciuda avertizarilor, dup ace s-a lasat intunericul a mers  la scaldat si nu a mai iesit la suprafata.

Pana in prezent, in raionul Orhei au fost inrergistrate 3 cazuri de inec. Primul a avut loc la sfarsitul lunii mai in satul Pohrebeni, unde prada apei a cazut  paznicul unui bazin din localitate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-doi-oameni-inghititi-de-ape-intr-o-singura-zi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19