Select your Top Menu from wp menus

ORHEI, DEZBATERI ELECTORALE: Cinci dintre cei şase candidaţi din circumscripţia nr.18, focusati pe corupţia din R.Moldova

Dezbaterile electorale care au fost demarate de Radio Orhei în ziua de marţi, 12 februarie, au fost onorate de către cinci dintre cei şase candidaţi care concurează în circumscripţia nr.18 Orhei pentru funcţia de deputat în Parlamentul republicii.

La dezbateri au participat candidaţii Vasile Costin (PDM), Svetlana Căpăţină (PCRM), Mihail Catraniuc (PSRM), Valeriu Munteanu (BE ACUM Platforma DA şi PAS) şi Dorin Zghibarță (PL). Unul dintre cei şase candidaţi înscrişi în cursa electorală – reprezentantul partdului ce îi poartă numele, Ilan Șor, nu s-a prezentat la dezbateri.

Tema pe care s-a focusat discuţia a fost “Corupţia în Republica Moldova: ziua de azi şi ziua de mâine”. Concurenţii electorali şi-au exprimat punctele de vedere asupra flagelului care afectează societatea prin intermediul răspunsurilor pe care le-au oferit în runda de întrebări de la moderator, şi în runda de întrebări reciproce.

De asemenea, fiecărui candidat i-a fost oferită posibilitatea de a-şi prezenta propria persoană şi programul său electoral şi de a se adresa cu un mesaj către alegători, după cum denotă versiunile audio și video ale dezbaterilor, care urmează a fi difuzate integral la Radio Orhei şi plasate pe site-ul www.radioorhei.info.

Vom reveni cu secvenţe relevante din răspunsurile candidaţilor de Orhei despre corupţia existentă în R.Moldova şi despre cum vor lupta ei cu acest fenomen, dacă, după alegerile din 24 februarie vor ajunge în Parlament.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-dezbateri-electorale-cinci-dintre-cei-sase-candidati-din-circumscriptia-nr-18-focusati-pe-coruptia-din-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19